Mi lesz veled, ügyvédke?

A Pesti Ügyvéd novemberi és decemberi számában két írás is foglakozott a cégalapítókkal, azok ránk nézve káros hatásával. Sajnos manapság már nemcsak a cégalapitás, cégmódosítás téma körben vannak hasonló jelenségek, hanem az ingatlan adásvételeknél is.

Mélyen egyetértek mindazzal, amit tanult kollégáim leírtak, azt tovább „ragozni” nem kívánom. Ami miatt a számítógéphez ültem, az a szerkesztőségi megjegyzés.

Nem hagy nyugodni az a felismerés, hogy az Elnökség „hadjáratot” indított ezen „társaságok „ ellen és meg akarja védeni a kart..

Ha ez így van, akkor miért csak az elkeseredett írásokat olvassuk??? Miért nem kapunk tájékoztatást eredményekről, kisérletekről, esetleges kudarcokról??

E helyt szeretném megragadni a mi kis nyilvánosságunkat, hogy legalább saját berkeinken belül kapjunk információt érdekvédelmünkről. Nem bánnék persze a napi sajtóban , egyéb médiumban megjelenő cikket, anyagot az ügyvéd szerepéről, munkájáról, kötelességéről és arról, hogy a pecsétünk mit nyújt és ér a közönségnek. Ugye nem nagy kérés ez??

Dr. Sándor Éva